Имам профил

Вкарай твоята информация и услуги в твоя персонален профил

Нямам профил

Не сте използвали нашия инструмент? Свържи се с нас за напътствия!

Нашите ценности

Нашите ценности

МАС Сийдс, ценностите които ни правят уникални

Отдаденост

Целия наш персонал е дълбококо свързан със земеделието, земята и семената, по този начин показва своята съпричастност по всяко едно време.От тук идва доброто представяне и дълготрайните взаимоотношения с клиенти и партьори.

 

Отборен дух

Нашият кооперативен произход, удоволствието да работим в екип и да бъдем по-ефективни заедно, навика да разчитаме един на друг, когато се сблъскаме с трудности, това е нашата истинска сила.

 

Уважение

Взаймното уважение, изслушването на всеки, разбирането на нуждите, желанията на нашите клиенти , парньори и сътрудници, без значение от културната им принадлежност, това за нас е истинското мнение.

 

Предизвикателство

Нови продукти, нови решения, нови територий… Ние организираме идивидуални и колективни инициативи. Това е за нас, без значение от произход и култура , движеща сила

 

TEAM%20Photo%20shooting%20(53)_0.jpg

Иновация

Създаването на разнообразие е цел на нашите изследователи. Отвъд генетиката и агрономията , нови практики и решения се създават ище бъдат създавани и н иие сме фокусирали всички наши сили към иноваций , които ще създадат добавена стойност към работата на нашите клиенти.

Устойчивост

Да си фермер означава да отглеждаш бъдещето. С нашите клиенти и парньори сме изградили взаймоотношения базирани на доверие, дългосрочна и споделена визия за печелившо и устойчиво земеделие.