Имам профил

Вкарай твоята информация и услуги в твоя персонален профил

Нямам профил

Не сте използвали нашия инструмент? Свържи се с нас за напътствия!

Защита на семената

Защита на семената

АГРОСТАРТ, протекция на семената

Повече от третиране, една иновативна технология

Третирането на семената гарантира доброто здраве на младите растения, като ограничава щетите нанесени от вредители и гъбично въздействие по време на покълването.  

Те Ефективно защитават потенциалните резултати с няколко химични продукта, приложени когато е необходимо! МАС Сийдс е отдадена в развитието на тези икономически ефективни технологий за да предложи широк обхват от третиране адаптирано към семената, за да отговори на различните нужди на пройзводителите.

Състав

Биостимулант

Подобрява усвояването на наличните хр. Вещества и ризогенезата

Фунгицидно

Защита срещу гъбични болести

Инсектицид

Зщита срещу наскоми вредители

AGROSTART.jpg

предимства

Стартираща сила

Повишава броя на покълналите растения, тяхната хомогенност и сила

Коренова площ

Увеличава ефективността на кореновата площ

Добив

Увеличава добива от 1 да 3 процента, в зависимост от агрономичните условия

Технология

Уважение към природата

Само площите, които имат нужда от протекция се третират. Замърсяването с прах е намалено. Това позволява по-добро третиране в по-малки кличества.

Оптимално качество

Директор на публикацията: Régis FOURNIER - Maïsadour Semences - BP27 40001 Mont de Marsan Cedex - Цялата лична номинативна информация, снимки или други данни се съхраняват и използват единствено по професионални причини. Те се третират с нашата политика за личните данни и по отношение на настоящите правни разпоредби.

Agrostart

Qu'en disent nos experts ?

Напомняме Ви, че съгласно Закон № 78-17 от 6 януари 1978 г., ЗАКОН ЗА  ИНФОРМАТИКАТА И СБОБОДИТЕ, променен през 2004 г., Ви позволяват да консултирате правата, да променяте и премахвате всички лични данни, представени на нашето внимание. Можете да упражнявате това право и да получавате информация за комуникацията си, като изпратите имейл до нашия съветник по въпросите на цифровите технологии на следния адрес: CIL@maisadour.com или по пощата в Maïsadour - Catherine ZACCARINI - CIL - BP27 - 40001 MONT-DE-MARSAN CEDEX

• Информация, цифри и резултати като цяло (тестове, калкулатори ...) са дадени като индикация: за повече информация се свържете с Burcin DILCI +33 55 805 83 17

• Увеличава добива от 1 да 3 процента, в зависимост от агрономичните условия

Нашите изследвания в производството на семена:

• Ние добавихме биостимулант във формулата, която идва о семейството на биомиметичния хумус, което подобрява минералното хранене.

• Фунгицидите и инсектицидите, които използваме са добре познати и с доказана ефективност.

• Ние направихме формула, която ни позволява перфектната синергия на всички компиненти.